Foto: uit open bronnen
Enveloppen kunnen op een rooster worden gelegd en aan beide kanten op de barbecue worden gegrild
Bereid een lekker en gezond ontbijt of tussendoortje in slechts 20 minuten.
Je hebt een dunne pita, zoute bryndza en kruiden nodig. Serveer het gerecht in één keer, zodat het van binnen sappig en van buiten knapperig is.
Recept
Ingrediënten:
- pitabrood 1 st.
- bryndza 250 g
- kippenei 1 st.
- verse dille 1 bosje
- gemalen zwarte peper
- plantaardige olie
Bereiding:
- Rasp de bryndza op een fijne rasp.
- Spoel de dille af en dep droog met een papieren handdoek.
- Doe de bryndza, dille in een kom, voeg het ei en gemalen zwarte peper toe en meng.
- Snijd de lavash in reepjes, leg de vulling op de rand van het vel en rol het op tot een envelop.
- Verhit plantaardige olie in een koekenpan en bak ze op middelhoog vuur aan beide kanten goudbruin.
De enveloppen kunnen op een rooster worden gelegd en aan beide kanten op de grill worden gegrild.
